Una companyia d’investigació amb delegació a Igualada vol portar a Catalunya el projecte ”Cervell del Món”

Agency
Agencia Catalana de Notícies
BRAIN OF THE WORLD

(Spain)

UNA COMPANYIA D’INVESTIGACIÓ AMB DELEGACIÓ A IGUALADA VOL PORTAR A CATALUNYA EL PROJECTE “CERVELL DEL MÓN”

Catalunya podria acollir el projecte internacional ‘Brain of the World’ –cervell del món- l’any 2010. Un projecte que està tirant endavant la companyia d’investigació conceptual NBOWM amb delegació a Igualada. Segons el promotor de la idea, Pep Valls, la proposta es troba en la seva primera fase i ‘estem buscant on localitzar-lo’. I ha afegit ‘que si el món pot tenir un cervell ens agradaria que fos a Catalunya’.
L’objectiu és concentrar en un espai físic a professionals de diverses disciplines i procedències per desenvolupar treballs d’investigació sobre les necessitats de les persones en el futur.
Brain of the World s’ubicarà en dos edificis de 90 metres d’alçada amb 30 plantes cadascun dissenyat per la companyia barcelonesa EQUIP Xavier Claramunt. Ambdues torres acollirien laboratoris, auditoris, espais multimèdia, oficines, habitatges per als investigadors, hotels per als conferenciants i una sèrie de serveis bàsics.
Els impulsors del projecte tenen la voluntat de portar els número uns del món del pensament científic, filosòfic, tecnològic i empresarial perquè treballin de manera conjunta en la trobada de solucions efectives per ‘implicar-nos en la construcció d’un món millor’, ha dit Valls.