Una suite galàctica per un milió d’euros la nit


>download

Newspaper
Avui
GALACTIC SUITE

(Spain)

UNA SUITE GALÀCTICA PER UN MILIÓ D’EUROS LA NIT

Es preveu l’entrada en funcionament de les instal·lacions el 2012

L’hotel espacial projectat per una empresa catalana començarà a reservar habitacions a partir de l’any vinent. Els turistes es prepararan durant 18 setmanes en una illa tropical per a la seva curta estada en òrbita.

El turisme a l’espai ja fa temps que és una realitat i ben aviat també ho serà el primer hotel I espacial. L’establiment té previst començar a reservar habitacions l’any vinent de cara a la inauguració i posada en funcionament l’any 2012. L’empresa catalana Galàctic Suite Project ha desenvolupat un projecte global de turisme espacial que inclou una estada de 18 setmanes en una illa tropical, per preparar el futur turista físicament i psicològica per a la seva estada en l’espai.
Un cop completat l’entrenament, el turista passarà tres dies en òrbita a l’hotel Galatic Suite, en què es podrà veure sortir i pondre’s el sol quinze vegades al dia. Per completar l’oferta turística, el client també podrà participar en experiments científics.
El preu de l’aventura espacial és de tres milions d’euros, però els responsables del projecte estimen que l’any 2012 hi haurà unes 40.000 persones amb capacitat econòmica per comprar un bitllet. El viatge es farà en un transbordador que en arribar a l’espai s’acoblarà a l’hotel, que estarà format per cinc mòduls amb aspecte arraïmat.
El mòdul base tindrà la funció de zona comuna o sala i connectarà amb les habitacions i amb un mòdul de serveis. Les habitacions del Galatic Suite, cadascuna per a dues persones, tindran forma de càpsula i disposaran de finestrals per poder contemplar l’exterior.